A vicces tornatanár és a zsidók

| 2001. 07. 26., 09:03 | Frissítve: 2002. július 15., hétfő 11:02

h i r d e t é s
A Frankó információi szerint Mózes lett a Ferencváros edzője. Az első tréningen botjának határozott mozdulatával kettéválasztotta a védőket és támadókat, majd egymás elleni labdás játékot vezényelt. Később jöttek a technikai gyakorlatok: cselezés, háromszögelés, szipolyozás, egykapuzás magyar gyermekek levágott fejével. A Mester végül megmutatta egy-két legendás trükkjét. A tizenhatos körüli pozíciók elfoglalása a magyarok elől. Nemzetrontás páros lábbal, hátulról. Hogyan kanalazzuk el a labdát görbe orrunkkal és lapátfülünkkel.

Bognár László a tornatanárom volt

a budapesti Piarista Gimnáziumban. Amikor beugrott egy félév erejéig földrajzot tanítani, rögtön levett a lábamról - dugni azért nem dugtunk - mert az első órán bevallotta, hogy ő igazán csak a 400 méteres női gátfutáshoz ért. Azt is elmondta, hogy a fiát Grálnak keresztelték a Szent Grál után, ha pedig lánya lesz, az őskontinens után Panthalasszának nevezi majd. Általában vicces dolgokat mondott és jógatanfolyamot is szervezett a tornateremben, ezért a legtöbben kedvelték, annak ellenére, hogy kívülről meg kellett tanulni a Szovjetunió összes tagállamát, fővárosokkal együtt.

Bognár László szerdán

pártja elnökségének nevében véleményt nyilvánított egy üzleti tranzakcióról. Így fogalmazott: "Az FTC-t megszerezte az a mohó, gátlástalan üzletcsoport, amelynek semmi köze sincs a Ferencvároshoz és a magyarsághoz". Hogy miért nincs közük a magyarsághoz? Természetesen azért, mert zsidók. Emiatt vérbeli zsidós mentalitással úgy semmisítenek meg egy "nemzeti jelképet", hogy az elképesztő adósságok ellenére kifizetnek érte 2,4 milliárd forintot. Nem tudom, mi kell ahhoz, hogy az emberre vadászni kezdjenek az izraeliták, én ilyen feltételekkel szívesen kerülnék a célkeresztbe.

Na de hogy lehet egy cég zsidó?

A levezetés a következő. Miután a "mindenkor a tehetős pesti zsidó polgársághoz kapcsolt" MTK-t a Békesi László által, tehát az "úgynevezett reformkommunizmus és SZDSZ-liberalizmus" által létrehozott és több szálon tulajdonolt Fotex Rt. birtokolja, a Fradi népe be van csapva, a csapat pedig meg van semmisítve.

Világos, azért van megsemmisítve, mert magyar volt, zsidó lett. A Fotex pedig azért zsidó, mert a bibsik csapata az övé. A Duna Plaza izraeli tulajdonban van. Tehát ott sok zsidóbérenc árul különféle cikkeket gyenge gerincű magyaroknak, akik jobban tennék, ha magukkal vinnék az útlevelüket.

Bognár szerint az önmagát magyarnak érző kispolgár - "rendes magyar ember" - identitása áll szemben az MTK-t pártoló "üzleties szellemű, idegengyökerű" nagypolgárral.

Amilyen ezek szerint én is

vagyok, gyakorló MTK drukkerként. Mondjuk nem az üzleti szellem vezetett a veszélyes zsidó fészek közelébe - rajongásom kezdetén az izraeliták létezéséről is csak homályos elképzeléseim voltak - hanem a praktikum, mert a szomszéd házban volt az edzőterem, de azt mindenképpen szeretem, ha lenagypolgároznak.

"Mára az FTC szurkolótábora már túlnőtt a IX. kerület, a Ferencváros határain. Az FTC össznemzeti jellegét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egyes vidéki városokban sokszor a saját lakóhely együttese ellen is a Fradinak szurkolnak. A fradisták mindig is úgy érezték, hogy míg ők a nép egyszerű gyermekei, addig a társadalmi ranglétrán fölöttük állók a zsidó fogalomba tömöríthetők" - fejtegette Bognár László egy szociológiai tanulmányra hivatkozva az MTI tudósítása szerint.

Ha a társadalmi ranglétrán

a fradisták "fölött álló" rétegek zsidók, akkor Magyarország, a kilencmillió izraelita országa nemsokára unióra lép Izraellel, ahol, ha jóval kisebb számban, de szintén élnek zsidók. Pikáns elképzelni egyébként, ahogyan a B-közép tagjai bármit is "fogalomba tömörítenek", kivéve az ellenfél szurkolóinak kurva anyját.

Bognár László, a MIÉP alelnöke - pártja elnökségének véleményét tolmácsolva - szerdán olyant művelt, ami teljesen egyenértékű azzal, mintha kiállt volna egy csapat újságíró elé, majd "Mocskos zsidók!" és "Auschwitzba indul a vonat!" kiáltásokkal ugrándozni kezdett volna. (Ha valaki nem lenne sportrajongó, ezeket a rettenetes, ámde megszokott rigmusokat magyar futballcsapatok szurkolói rendszeresen harsogják, ha kedvenceik az MTK-val játszanak. A politikusok eddig legalább a formák megőrzése végett tartózkodtak az ilyen viselkedéstől. A MIÉP alelnöke most végre megtette, amiről társaival eddig csak álmodozott. Szerencse, hogy Bognár nem gyújtott görögtüzet, nem petárdázott, sőt még betondarabokkal sem dobálta meg a vele szemben üldögélőket.)

Szerintem bárki mondhat bármit

Bognár László is nyugodtan lenemzetellenesaljaszsidózhat tőzsdei cégeket, menedzsereket, szurkolókat, klubvezetőket, nagypolgárokat, ám az is tény, hogy amit szerdán kimondott, az nem csak aljas, visszataszító és gusztustalan náci szöveg, hanem a Köztársaság hatályos törvényei szerint minden bizonnyal törvénysértő is, amiért a vicces tornatanárt börtönbe lehetne zárni.

h i r d e t é s

Bookline

 

OnGo beszámolók

 

Honfoglaló