Lelőtték az Iszlám Dzsihád egyik parancsnokát

MTI
| 2009. február 5., csütörtök 08:42

Izraeli katonák ciszjordániai otthonában lelőtték csütörtök reggel az Iszlám Dzsihád palesztin szélsőséges szervezet egyik körözött katonai parancsnokát, közölte egy palesztin biztonsági forrás és az izraeli hadsereg.

A hadsereg közlése szerint a katonák el akarták fogni a 21 éves férfit, aki otthonában, az észak-ciszjordániai Kabatíjában tartózkodott.

A katonák berontottak a házba, és lelőtték, miközben a számítógépe előtt ült - mondta a fiatal parancsnok fivére. Hozzátette, hogy testvérét többször őrizetbe vették már, az utóbbi másfél évben pedig körözték.

A hadsereg állítása szerint a katonák fegyvereket és lőszert találtak a házban. Az izraeli hatóságok azzal gyanúsították a férfit, hogy a zsidó állam elleni támadásokra készült.

C-travel ajánlatok

  • Mesés Dubai
    Mesés Dubai Ahol minden luxus megvalósul - építészeti remekek, szórakozási lehetőségek és pihenés - 179.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Utazás paradicsomi tájakra
    Utazás paradicsomi tájakra Egzotikus ajánlatok azoknak, akik télen is a napsütéses, különleges helyeket kedvelik - 119.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Disznótoros mulatozás
    Disznótoros mulatozás 3 nap igazi falusi környezetben, disznótorossal, hurkatöltő versennyel - 26.800 Ft / fő / 2 éjtől
 

Honfoglaló