Bulvár

Mumifikálódott holttestre bukkantak

| 2009. 02. 06., 11:53 | Frissítve: 2009. február 6., péntek 11:59

Hónapok óta feküdhetett holtan ágyában az a férfi, akinek holttestét most találták meg a rendőrök. A Veszprémi napló úgy tudja, a férfi magától szenderült jobblétre.

h i r d e t é s

Több hónapja halott, hatvan éves férfi holttestére bukkantak a rendőrök a pápai Vásár utca egyik házában, írja a Veszprémi Napló. Az elhanyagolt körülmények között élő férfit áprilisban látták utoljára. Arról, a rendőrség nem tud, hogy van-e közelebbi hozzátartozója.

A rendőrség akkor kezdett kutatni a férfi után, amikor valaki bejelentette, hogy vélhetően eltűnt. A szabályoknak megfelelően ekkor otthonát is ellenőrizték, ahol egy félig nyitott lakásajtó fogadta őket.

A lakásban, ágyban fekve találták meg a feltehetően több hónapja halott férfit. A halál okáról a holttest állapota miatt a vizsgálatot végző orvos nem tudott kizárólagos véleményt alkotni, de feltehetően senki nem gyilkolta meg. Így a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálódik, hacsak a boncolás után nem derül fény idegenkezűségre.

h i r d e t é s

Legolvasottabb az Indexen

Bookline

 

C-travel ajánlatok

  • Mesés Dubai
    Mesés Dubai Ahol minden luxus megvalósul - építészeti remekek, szórakozási lehetőségek és pihenés - 179.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Utazás paradicsomi tájakra
    Utazás paradicsomi tájakra Egzotikus ajánlatok azoknak, akik télen is a napsütéses, különleges helyeket kedvelik - 119.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Disznótoros mulatozás
    Disznótoros mulatozás 3 nap igazi falusi környezetben, disznótorossal, hurkatöltő versennyel - 26.800 Ft / fő / 2 éjtől
 

Honfoglaló