Rogán már a második gyereke nevén gondolkodik

| 2008. 07. 08., 10:20 | Frissítve: 2008. július 8., kedd 11:42

A fideszes politikus a Blikkben jelentette be, hogy Cecíliával februárra várják gyermekük megszületését. Rogán Antal, akinek előző házasságából van már egy ötéves fia, legfeljebb háromgyerekes családban gondolkodik.

Madarat lehetne fogatni az V. kerületi polgármesterrel, állítja a Blikk. Rogán Antal 24 éves felesége, Gaál Cecília 9 hetes terhes.

"Kártyaként terítette ki elém a terhességi teszteket Cili - mesélte a politikus a lapban. - Nem volt biztos a dolgában, ezért rengeteget kipróbált. Nagyon örültem a végeredménynek."

Rogánék már a kicsi nevén gondolkodnak. Szóba került a Sára, Flóra, Eszter, Sarolta, a fiúk közül pedig eddig csak a Kristófban találtak kompromisszumot. Antalnak viszont biztosan nem fogják keresztelni az újszülöttet, mert Rogánon kívül Cecília édesapáját is így hívják. Ezért úgy érzik, túl sok lenne ebből a névből a családban.

A házaspár egyelőre még nem döntötte el, hogy hány gyermeket szeretnének, mindenesetre abban már megállapodtak: nem lesz nagyon nagy családjuk, egy-két, maximum három csemetét tudnak elképzelni. Rogán Antalnak előző házasságából már született egy fia, az ötéves András.

h i r d e t é s

Legolvasottabb az Indexen

Bookline

 

C-travel ajánlatok

  • Mesés Dubai
    Mesés Dubai Ahol minden luxus megvalósul - építészeti remekek, szórakozási lehetőségek és pihenés - 179.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Utazás paradicsomi tájakra
    Utazás paradicsomi tájakra Egzotikus ajánlatok azoknak, akik télen is a napsütéses, különleges helyeket kedvelik - 119.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Disznótoros mulatozás
    Disznótoros mulatozás 3 nap igazi falusi környezetben, disznótorossal, hurkatöltő versennyel - 26.800 Ft / fő / 2 éjtől
 

Honfoglaló