Lenyulta a Nyubusz független Orbán-gyalázását az MSZP

| 2008. 06. 06., 15:31 | Frissítve: 2008. június 6., péntek 15:57

A Nyubusz olyan jól gyalázta Orbánt a titkos programbeszédét, hogy a hirdetését kisebb módosításokkal az MSZP is kiadta szórólapon.

Az ismeretlenségből a napokban milliós hirdetések feladójaként előtűnő Nyubusz (Nyugdíjasok Budapesti Szövetsége) egyáltalán nem olyan, mint az Adózók Érdekvédelmi Szövetsége, amely lebukott egy, a Fidesz székházból küldött faxon, és senki sem vette be, hogy egy kefebolt bevételéből terítette az országot a Magyar Vizsla nevű Gyurcsány-gyalázó újsággal.

Barabás Tiborné, a Nyubusz vezetője szerint ugyanis nem az MSZP-nek, hanem csakis Orbán Viktornak magának köszönhető, hogy a szervezet félkolumnás hirdetéseket jelentetett meg az országos lapokban. Barabásné a Turulnak megmondta, hogy Orbán terve a nyugdíjak befagyasztásáról elemi felháborodást okozott, ezért rögtön nyitották a pénztárcát, és utalták a milliókat a Népszabadságnak és a Blikknek.

A független Nyubusz mellé a héten mégis felzárkózott az MSZP. Barabásné nyilván tiltakozott, de a pártszékházban jó ötletnek tartották, hogy lenyúljanak egy teljesen önálló, sikeres Orbán-ellenes kampányt.

h i r d e t é s

Legolvasottabb az Indexen

Bookline

 

C-travel ajánlatok

  • Mesés Dubai
    Mesés Dubai Ahol minden luxus megvalósul - építészeti remekek, szórakozási lehetőségek és pihenés - 179.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Utazás paradicsomi tájakra
    Utazás paradicsomi tájakra Egzotikus ajánlatok azoknak, akik télen is a napsütéses, különleges helyeket kedvelik - 119.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Disznótoros mulatozás
    Disznótoros mulatozás 3 nap igazi falusi környezetben, disznótorossal, hurkatöltő versennyel - 26.800 Ft / fő / 2 éjtől
 

Honfoglaló