Gusztos Péter történelmet hamisít

| 2008. 06. 23., 09:58 | Frissítve: 2008. június 23., hétfő 12:03

Az SZDSZ júniusi elnökválasztásán Gusztos Péter a vesztest, Kóka Jánost támogatta. Ennek hangot is adott a küldöttgyűlésen elhangzott beszédében.

Idézet az Index tudósításából: "Be kell látni, hogy az egészségügyi reformról le kell mondaniuk, de az adóreformról nem. Az adóreform a legfontosabb, ezért támogatom Jánost" – közölte a politikus.

A nol.hu tudósításából is egyértelmű, hogy kit támogatott Gusztos: nem dicsérni, hanem támogatni jött – Kóka Jánost. "Azt mondják, végünk van, de nem hiszek nekik. Sokáig itt leszünk, és fogunk mi még győzni" – hangzik Gusztos jóslata. Be kell látni, teszi hozzá, hogy az egészségügyi reformról le kell mondani, de az adóreformról nem, "ezért támogatom Jánost.

Na, ezek után meglepő, hogy a saját honlapjára feltöltött beszédből a Kóka János támogatására utaló részek kimaradtak. Igaz, akár azt is megtehette volna, hogy szimplán átírja küldöttgyűlési beszédét:

"Be kell látni, hogy az egészségügyi reformról le kell mondaniuk, de az adóreformról nem. Az adóreform a legfontosabb, ezért támogatom Gábort".

Gusztos Péter reakcióját itt olvashatja>>>

Képünk csak illusztráció
h i r d e t é s

Legolvasottabb az Indexen

Bookline

 

C-travel ajánlatok

  • Mesés Dubai
    Mesés Dubai Ahol minden luxus megvalósul - építészeti remekek, szórakozási lehetőségek és pihenés - 179.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Utazás paradicsomi tájakra
    Utazás paradicsomi tájakra Egzotikus ajánlatok azoknak, akik télen is a napsütéses, különleges helyeket kedvelik - 119.900 Ft / fő / 7 éjtől
  • Disznótoros mulatozás
    Disznótoros mulatozás 3 nap igazi falusi környezetben, disznótorossal, hurkatöltő versennyel - 26.800 Ft / fő / 2 éjtől
 

Honfoglaló