Zene

Új Guns N' Roses-számmal jön a Rock Band 2

| 2008. július 16., szerda 08:45

A Chinese Democracy című album már tíz éve készül, talán soha nem is fog elkészülni, de a Rock Band 2-ben el lehet majd játszani a lemez egyik dalát. A Shackler's Revenge-t elénekelhetik, dobolhatják, vagy elpengethetik a játékosok.

h i r d e t é s

A Guns N' Roses még mindig meg nem jelent új albumáról és még Bob Dylantől is lesz játszanivaló a Rock Band 2 videojátékban.

A népszerű rockjáték Amerikában szeptemberben megjelenő tökéletesített változata összesen száz dal felvételét tartalmazza majd a műfaj legjelesebb mestereitől. Újítás, hogy további dalok is letölthetőek lesznek hozzá, és az eredeti változathoz már megvásárolt számokat minden további nélkül le lehet játszani vele.

A Guns tíz éve készülő, Chinese Democracy című, megjelenés előtt álló albumának egyik számát engedte át az új médiumnak, így a Shackler's Revenge éppen a Rock Band 2-n fog debütálni a BBC keddi jelentése szerint.

A videojáték a Harmonix, az Electronic Arts és az MTV Games közös vállalkozása.

"Megtiszteltetés, hogy olyan legendás művészek, mint az AC/DC, a Guns N' Roses, Bob Dylan és mások a Rock Band 2-t választották, mint új médiumot, amellyel számaik eljuthatnak a rajongóikhoz" - fogalmazott az MTV Games egyik illetékese.

Nagy-Britanniában a tavaly novemberben piacra dobott eredeti videojáték egyelőre csak Xbox 360-on hozzáférhető, de még idén megjelenik a Wii- és a Playstation 3-változat is - közölte a brit sajtóorgánum.

Alex Rigopulos, a játékot kifejlesztő Harmonix egyik vezetője néhány napja hírügynökségi nyilatkozatában elmondta, hogy az új zenés játék megalkotásánál a korábbi tökéletesítése volt a fő szempont, és elsősorban a játékosok kéréseit vették figyelembe.

h i r d e t é s