Zene

Elítélték Kid Rockot a palacsintázós verekedés miatt

| 2008. 07. 23., 11:40 | Frissítve: 2008. július 23., szerda 11:48

Az énekest egy év próbaidőre, ezer dollár bírságra és hat óra terápiára ítélték, miután tavaly egy koncertjét követően verekedésbe keveredett egy étteremben.

h i r d e t é s

Kid Rock (született Robert J. Ritchie), egy év felfüggesztett börtönt, ezer dollár büntetést és nyolcvan óra közmunkát kapott egy tavalyi botránya miatt - írja a Reuters. Ezen kívül hat alkalommal részt kell vennie indulatkzelési terápián.

Kid Rock

A 37 éves Kid Rock egy atlantai koncert után keveredett verekedésbe egy palacsintázóban. A rocker turnébusza október 21-én hajnal öt körül állt be az Atlanta külvárosában található Waffle House nevű vendéglátó egység parkolójába a belvárosi koncertről jövet. Eztán a palacsintázóban Rock és barátai egy vendéggel összeszólalkoztak, amiből a pulttól a parkolóig terjedő verekedés alakult ki. A művészt és öt társát letartóztatták, és az üggyel kapcsolatban öt vádat emeltek, de három ember ellen ejtették a vádakat, Kid és egy társa beismerte a tettét.

Kid Rock 2006-ban négy hónapig volt Pamela Anderson férje, ennyi idő után nyújtotta be a válókeresetet a Baywatch sztárja. A detroiti származású Robert Ritchie eddig húszmillió lemezt adott el.

h i r d e t é s