Showbiz

Ventilátorba zuhant Copperfield segédje

| 2008. 12. 20., 16:06 | Frissítve: 2008. december 20., szombat 16:12

David Copperfield Las Vegas-i fellépésén súlyosan megsérült az illuzionista egyik segédje, amikor belezuhant egy ventilátor pörgő laptájai közé.

h i r d e t é s

Súlyosan megsérült előadás közben David Copperfield egy asszisztense, mert belezuhant egy hatalmas ventilátor vadul pörgő lapátjai közé.

Az amerikai illuzionista munkatársa a karján és az arcán szenvedett sérüléseket. A négy méter magas ventillátor színpadi kellék egy bűvészmutatványhoz, amelyben Copperfield sértetlenül áthalad a fémből készült mozgólapátok között. A Las Vegas-i MGM Grand Hotelben tartott előadás nézői szerint a művész asszisztensét szinte magába szívta a szerkezet. "Minden csupa vér lett" - mondta egyikük.

Az asszisztens karja több helyen eltörött, csavarokkal lehetett csak összerakni, az egyik sebet az arcán pedig kilenc öltéssel varrták össze. A műtét több óráig tartott. "Sokan azt hiszik, hogy a mutatványaim nem veszélyesek. Ez a szerencsétlen baleset ennek az ellenkezőjét bizonyítja" - mondta David Copperfield.

A baleset miatt a műsort félbeszakították, de az An Intimate Evening of Grand Illusion című előadássorozat az eredeti terveknek megfelelően folytatódik tovább egészen január végéig - mondta a világhírű bűvész szóvivője a Der Spiegel című német hetilap online kiadásában megjelent beszámoló szerint.

h i r d e t é s