Kulturális hírek

Technorobot-kavarodás a lézerparkettán

| 2008. 10. 10., 13:06 | Frissítve: 2008. október 29., szerda 14:08

Szombaton negyedik alkalommal sáncolják el magukat a So HOT Right Now elitpandái a Corvintető vörös termében, hogy szemléltessék az elektronikus zene emberformáló hatásait a mindennapok zűrzavarában. Tudományos értékű tánc- és ritmuskísérletükben a legfrissebb európai hatástanulmányokra alapozva nem az éppen végpusztulásba hanyatló Nyugatról, hanem Romániából érkezik az est vendége.

Ali Nasser a bukaresti diszkók itthon még szinte teljesen ismeretlen világából görkorcsolyázik Budapestre, és akik erre a szájukat húznák, azoknak jó tudni, hogy arrafelé többet vendégeskedik Richie Hawtin vagy Ricardo Villalobos, mint nálunk a lakossági tuctuc pápái, Tiesto és társai.

Ali a 90-es évek óta él Bukarestben, libanoni-román származása pedig olyan zenei asszociációkat sejtet, amibe belegondolni is borzongató. Az újhullámos tech-house úgynevezett fenegyereke, és a Román Lemezlovas Szövetség többszörös életműdíjasa. Mellette a So HOT Right Now katarktikus szetteket produkáló Tom Selectje játszik a szintén életműdíjas Girls and Mathematics alapítótagjával, Total Carlossal. Carlos a minap érkezett haza Londonból sorállományú technokatonai kiképzéséről, ami meglehetősen őszinte lemezlovasélményt garantál az est folyamán.

So HOT Right Now / 2008.10.11. Corvintető / 1000Ft

h i r d e t é s