Helló, karácsony!

Választani vallás új karácsonyra

Végtelenség, érzékiség, örökélet, és így sok több...

| 2008. 12. 18., 13:28 | Frissítve: 2008. december 18., csütörtök 14:00

Az új vallás állítja: "Ha ő volt -hoz séta legyőz egy utca Japánban, ő akar még akkor sem lenni észrevesz". További megdöbbentő részletek alant.

h i r d e t é s

Köztudott, hogy a "Lényeg" szavakban megragadhatatlan. Éppen ezért hamis minden olyan vallás, ami ezt leszögezi, majd mégis körülményes nyelvezetű szakrális irodalmat tukmál a hivőire. Az ellentmondás sajnos egyre többeket taszít a materializmus karjaiba, és például a karácsony ünnepe is egyszerű "ajándékosztássá" silányul.

Egy most megjelent vallás radikális módon azonban már az alapoktól hangsúlyozza, hogy az örökkévaló igazság közelébe kerülve az emberi nyelv megbénul, és dadogni kezd, mint egy netes fordítóprogram.

Ahhoz, hogy karácsonykor már egy új, igaz hittel teli szívvel állhasson szerettei előtt, fel kell tennie magának a kérdést: "Hol csinál mi -ből jön?" "Mi van a cél -ból élet?" és "Hogyan tud mi él békés és boldogan?"

A neten viharos gyorsasággal terjedő vallás úgy adja meg a válaszokat, hogy közben nem szorítja követőit az értelmezés béklyóiba.

Kicsi felső négy lábak magas, vágyódik sötét haj

"On 13th -ból December 1973, Francia újságíró Rael volt kapcsolat mellett egy látogató -ból másik bolygó, és keresztül -hoz alapít egy Nagykövetség -hoz szívesen lát ezek emberek vissza a Földre" - tárja fel az igazság forrását a "Raelian Forradalom" nevű vallás netes bibliája. Már rögtön az elején megnyugtatva a nyitott szívű keresőt: első forrásból származó információk birtokába jut.

És ha mindez nem volna elég, már-már bizalmaskodó részleteket árul el a Tudás forrásáról: szárazföldi emberi teremtmény volt egy kicsi felső négy lábak magas, vágyódik sötét haj, mandula alakú szemek, olajbogyó bőr, és kiválik összhang és humor. Rael nemrégiben leír neki mellett mondás egész egyszerűen, "Ha ő volt -hoz séta legyőz egy utca Japánban, ő akar még akkor sem lenni észrevesz".

Ez utóbbi, japán utcás szentencia véleményünk szerint mantrának, vagy a Kiskarácsony-nagykarácsony dallamára karácsonyi éneknek is megfelelő lehet, az észrevesz szónál természetesen hajlítással.

A francia újságíró nagy siker előtt álló vallása mindazonáltal tudományos alapokon, vagy legalábbis valamiféle ágyon nyugszik: "A Raelian Forradalom van merészen hoz körülbelül egy kiegészít paradigma műszak ágyunkon bolygó" - szögezik le.

Sőt: "A üzenet diktál -hoz Rael megmagyaráz amit élet a Földön van nem a eredmény -ból találomra tett fejlődés , sem a dolgozik -ból egy természetfölötti 'God'."

Vallás autósoknak

Ha arra gondol, hogy mindennek nyilván köze van az anglikán valláshoz, akkor nagyon téved. A szerelem és a béke eléréséhez azonban kocsi (és minden bizonnyal legalább B-kategóriás jogosítvány) szükséges: "A Üzenet meghatározott -hoz Rael kocsinkkal emberi Teremtők űrből tartalmaz a világ a leg--bb vakmerően individualisztikus filozófia -ból szerelem, béke, és nem - aglikán: egy gyönyörű összeállítás -ból szellemiség, érzékiség, és tudomány."

A kocsi már csak azért is fontos ebben a vallásban, mert a honlapról kiderül, Rael korábban nem csak autóversenyző volt, de egyenesen szegély tehetség: "Ő nemsokára lett tudni -ban teletöm részére első napja szegély tehetség, néha felső - bevétel annyi mint 7 autók -ban első szegély!"

Amely mellett jutott ideje arra, hogy tehetségét, mint énekes is megcsillogtassa. "AZ CEO mellett Világos Haldokló, volt - férj -ból Francia csillag Dalida". A Világos Haldokló nyilván a Vágtázó Halottkémek és Serge Gainsbourg sanzonjainak sajátos, francia keverékére utal.

Valószínűleg ebben a művészi alapállásban gyökerezik a bátorság, hogy Rael sajátos nyelvértelmezése ellenére félrefordítással vádolja a bibliafordítókat, hogy rámutathasson, kik is azok a sötét haj, mandula alakú szemek, olajbogyó bőr lények: "Elohim van félrefordít mint a egyes szám szó "Isten", de ez valójában egy többes szám szó ami azt jelenti "azok akik jönnek az égből"."

h i r d e t é s